Skip to main content

Bus huren Utrecht

Ben jij op zoek naar het huren van een bus tegen een eerlijke prijs? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Bij BusRent huur jij snel, eenvoudig en tegen een eerlijk prijs een bestelbus in Utrecht. Of je nou op zoek bent naar een busje voor een verhuizing of een feest, wij hebben voor iedere situatie de juiste oplossing. Op de website vind je de verschillende beschikbare bestelbussen met de bijbehorende specificaties.

Een kwalitatief uitstekende bestelbus huren in Utrecht

Huur bij ons bestelbus tegen gunstige huurprijzen. Naast de gunstige prijzen bieden wij ook de beste busje ter beschikking aan. De bekende merken zoals Volkswagen, Mercedes en Ford kunnen gehuurd worden. Met deze bussen kunnen wij garanderen dat je zorgeloos en veilig kilometers kunt maken.

Bovendien hechten wij veel waarde aan duidelijkheid en transparantie. Hoe vervelend is het als je achteraf voor verrassingen komt te staan? Door de transparante en simpele huurvoorwaarden, weet je direct waar je aan toe bent bij het huren van een bestelbus in Utrecht.

Verschillende type bestelbussen huren in Utrecht

Bij ons kan je terecht voor het huren van verschillende type bussen. Het is belangrijk dat de bus past bij datgene waar je het voor gaat gebruiken. Als je gaat verhuizen dan is het noodzakelijk dat er een grote laadruimte aanwezig is. Om die reden bieden wij verschillende typen bussen aan. De bussen zijn onderverdeeld in de volgende categorieën: A, B, C en D. Type D zijn de bussen met een meubelbak en laadklep. Dit is dan ook het type bus die vooral voor verhuizingen gebruikt worden.

Bus huren voor personenvervoer

Ben jij een vrijgezellenfeest aan het plannen of ben je van plan om een dag op pad te gaan met een grote groep vrienden? Huur dan in Utrecht een bus voor personenvervoer. Bij BusRent kun je terecht voor verschillende bussen die speciaal bedoeld zijn voor personenvervoer. In onze personenbussen passen maar liefst 9 personen, dus ideaal voor een dagje op stap met zijn allen!

Bus huren in omgeving Utrecht?

Onze Bussen