Skip to main content

Direct uw verhuizing regelen met BusRent:

Vraag vrijblijvend een offerte aan

1Adres gegevens
2Extra informatie
3Persoonlijke gegevens

Verhuizen Den Bosch, Utrecht, Nijmegen en Tiel

Ben je opzoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf? Dan ben je bij BusRent aan het juiste adres! Wij hebben verschillende maten verhuisbussen in de omgeving Den Bosch, Utrecht, Nijmegen en Tiel. Van een klein bestelbusje tot aan een grote verhuisbus met laadklep, wij zijn op elke verhuizing voorbereid.

Er komt bij een verhuizing meer kijken dan je in eerste instantie denkt. Zo is het ook met de benodigde ruimte. Vul hierboven het formulier in en vermeld je woonsituatie, dan maken wij een inschatting van de benodigde ruimte voor de verhuizing. Op basis hiervan zullen wij een passende offerte voor je maken.

Vraag een offerte aan!

WAT DOEN WIJ

Ga je verhuizen en wil je zo snel als mogelijk een geschikt verhuisbedrijf inhuren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Vraag eenvoudig een offerte aan.

Verhuizen blijft een grote klus. Dozen inpakken, sjouwen en jouw nieuwe huis inrichten. Neem jezelf de zorgen van het verhuizen uit handen door BusRent in te huren!

Woon je in een kamer, studio, appartement, rijtjeshuis, 2-onder-1-kap of vrijstaand huis? Voor iedere hoeveelheid aan spullen hebben wij het juiste vervoersmiddel.

Dit alles regelen wij snel, eenvoudig en tegen een eerlijke prijs. We weten dat verhuizen al flink wat geld kost, hierdoor proberen wij te allen tijde met je mee te denken. Wij zijn van maandag t/m zondag geopend tussen 08:00 en 21:00 zodat je op ieder gewenst moment kunt verhuizen.

De Verhuizing

Voor de verhuizing brengen wij alles vanuit je oude huis naar het nieuwe adres toe en tillen wij ook uiteraard alle spullen weer naar binnen. Heb je geen zin om al je meubels uit elkaar te schroeven? Ook deze taak nemen wij graag voor je uit handen. Geef dit aan in het offerteformulier hierboven en wij nemen het mee in de offerte.

Wil je meer informatie over verhuizen met BusRent? Of heb je enkel een vraag? Neem gerust contact met ons op!

Neem contact met ons op